Werk met mij via mijn 1 op 1 Licht Op Je Zelf Transcendentieprogramma, waarbij de worsteling met je gewicht de liefdevolle uitnodiging is je ware Zelf te realiseren, zodat je een diepgaand geluk, liefde en vrede gaat ervaren in je leven... dankzij je overgewicht!

=> Krijg toegang tot intensieve persoonlijke begeleiding, waarbij mijn jarenlange therapeutische en spirituele zelfonderzoekservaring jou ten dienste staan.

=> Krijg toegang tot een online platform met inwijdingsmodules en overige Licht Op Je Zelf materialen om de blokkades van onwetenheid, verkeerde kennis en zelftwijfel op te lossen.

=> Krijg toegang tot de vele (bewezen!) mogelijke resultaten dankzij deelname aan dit unieke programma.

STAP 1: ORIËNTEER

Zet je Zelfbevrijding in beweging door de informatievideo te bekijken waarin ik je vertel hoe het eruit ziet als je persoonlijk door mij begeleid zou worden.

STAP 2: KWALIFICEER

Heb een persoonlijk (online of telefonisch) gesprek met mij om te kijken of met mij werken via mijn programma de juiste volgende stap is voor jou.

STAP 3: TRANCENDEER

Hoera! Start je spirituele hergeboorte waarbij jij het geschenk van de worsteling met je overgewicht uitpakt om zo je ware Zelf te realiseren.