CIRKEL VAN VERVULLING

- ONLINE TRANSFORMATIE PROGRAMMA -

Lief mooi mens,

42Als jij je weg hebt gevonden naar deze pagina, dan ben je er echt klaar voor om je innerlijke ballast en energieën los te laten die jou ervan weerhouden om een harmonieuze en voedende relatie met je eten, gewicht en lichaam te hebben en een vreugdevol en vervullend leven te ervaren van wie je werkelijk bent.

Je bent hier omdat de verlichtende kracht van je bewustwording geactiveerd wil worden, zodat jij je kunt herverbinden met de universele waarheid rondom de energie van jezelf voeden. Zo kan je een vervullend leven gaan leiden dat veel verder gaat dan wat je je nu voor kunt stellen en op hoopt.

Ik heb duizenden vrouwen (en de nodige mannen) mogen inspireren. Ik heb prachtige vrouwen intensief mogen begeleiden, die zich net zoals jij gevangen voelden in hun worsteling met hun eetgedrag, gewicht, lichaam en zelfbeeld. Zij wisten niet hoe zij zichzelf konden bevrijden van deze worsteling, en waren vaak na tevergeefs van alles en nog wat geprobeerd te hebben, gefrustreerd en moedeloos van het 'falen'.

Diep van binnen weet je dat er een andere manier moet zijn, je weet alleen nog niet wat dit is. Ik kan je verzekeren dat er een andere oneindig liefdevolle en bevrijdende manier IS!

Zelf heb ik daar een aantal jaren geleden tijdens mijn eigen persoonlijke proces een openbaring in ervaren, waarover ik een boek heb geschreven: 'Afvallen als Spirituele Oefening - Lessen voor een Licht en Vervullend leven'. Vanwege mijn bijzondere spirituele visie heeft dit boek de nodige aandacht vanuit de media gekregen.

Van hieruit zijn tevens mijn Licht Op Zelf programma's ontstaan, waarin de worsteling met je eetgedrag juist centraal staat als de liefdevolle uitnodiging tot zelfbevrijding. Er wordt hiermee een einde gemaakt aan het eetleed, het pijnlijk worstelen en zelfs (vaak in het geheim) lijden hieronder. Je kunt je ballast los gaan laten en een nieuwe, innerlijk en/of uiterlijk lichtere weg gaan bewandelen.

De Cirkel van Vervulling is een van de meest inspirerende lessen uit mijn boek "Afvallen als Spirituele Oefening - Lessen voor een Licht en Vervullend Leven" en een krachtig bewustwordingsinstrument, waarmee ik vele vrouwen heb begeleid in mijn Licht Op Je Zelf programma om hun eet- en gewichtsworsteling te transformeren.

Wie ben ik om jou te kunnen helpen?

Ik ben Sandra Derksen, (hypno)therapeut en auteur van ‘Afvallen als Spirituele Oefening – Lessen voor een Licht en Vervullend Leven’ en ‘Food for Thought’.

Profiel Rond transparantIk ben de bedenkster van de spirituele Licht Op Je Zelf® methode en oprichtster van de gelijknamige academy. Als ervaringsdeskundige en (hypno)therapeut help ik spiritueel georiënteerde vrouwen die worstelen met hun eetgedrag de relatie met zichzelf te helen door te ontdekken wie ze werkelijk zijn, waardoor als vanzelf de relatie met het eetgedrag, lichaam en hieraan gerelateerd onware en daardoor vaak pijnlijke zelfbeeld heelt.

Het mooie is dat je worsteling met je eten, gewicht en lichaam juist dé ultieme liefdevolle uitnodiging voor deze heling is. Ik heb hiermee al duizenden vrouwen (en de nodige mannen) mogen inspireren en helpen.

.

De Spirituele Cirkel van Vervulling Kaarten

.

CvV totaaloverzichtDe Spirituele Cirkel van Vervulling Kaarten zijn spiegels voor bewustwording. Goed voor jezelf zorgen gaat om veel meer dan alleen maar voeding, beweging of wat dan ook om fysiek gezond te blijven. Het is de balans tussen de diverse dimensies die er zijn. Elke dimensie beïnvloedt de andere dimensies en ze resoneren in je leven op een manier die de kwaliteit van je leven bepaalt en laat zien wie je bent.

De Cirkel van Vervulling  kaarten zijn dé kaarten die je bewust gaan maken van de disbalans in jouw leven en hoe je hier evenwicht in kunt creëren. Wat ga je ontdekken met de Cirkel van Vervulling  kaarten:

  • Welke van de 5 dimensies het meest in jou vertegenwoordigd is: Fysiek, Emotioneel, Mentaal, Sociaal en Spiritueel (alleen de herkenning van jouw kaart geeft je al eye-openers die een krachtige doorbraak geven).
  • De 5 Zelf Vervullende Principes die je als een krachtig anker leiden, zodat jij in elke dimensie de sleutel voor vervulling als leidraad hebt.
  • Hoe emotionele ballast zich per dimensie vertoont in jouw leven (vaak zonder dat jij je er bewust van bent).
  • De schaduwovertuigingen die jou ondermijnen om de relatie met je eten, lichaam en gewicht te helen... en wat je hieraan kunt doen.
  • Nieuwe bevrijdende affirmaties, die de poort openen naar een voedende relatie met jezelf en je bevrijden van ballast.
  • Een voor elke dimensie unieke spirituele oefening... doe de oefening en je zult merken dat alles hierdoor verandert.
  • Simpele, maar krachtige en bevrijdende doorbraakacties, die je gelijk kunt toepassen om de transformatie per dimensie te realiseren.
  • En meer!

  .

  Ben je klaar om de illusie en ballast rondom je eetgedrag en gewicht die je zo lang gegijzeld hebben van je af te werpen, zodat je de relatie met eten en met jezelf voor eens en voor altijd kunt helen?

  .

  Zo ja, dan ontvang je het volgende met het online Cirkel van Vervulling Transformatie Programma (let op: dit is een zelfstudieprogramma):

  • (3) ca. 50 minuten durende audio trainingen die je kunt downloaden naar je eigen computer, waarin ik je de uitnodigende universele waarheid vertel over hoe jij op een voedende wijze met jezelf om kunt gaan, zodat je innerlijk en uiterlijk ballast los gaat laten. Ik deel nieuw materiaal en nieuwe inzichten met je. Deze komen alleen voor in de nieuwste versie van mijn Licht Op Je Zelf programma, waarin ik vrouwen 1 op 1 begeleid..
   .
  • 1 virtuele set van de spirituele Cirkel van Vervulling kaarten met het bijbehorende assessment; dit assessment helpt je te identificeren welke dimensie op dit moment het meest je vervullende aandacht nodig heeft.
   .
  • Een werkboek dat je helpt met je transformatieproces.

  Hoeveel is het jou waard om bevrijd te zijn van je worsteling met eetgedrag en gewicht?

  Als je 1 op 1 een dagdeel met mij zou werken, dan is je investering bijna € 1500,-. Natuurlijk ga ik je dat nu niet vragen. Sterker nog, het bedrag om deze exclusieve en bijzondere informatie te ontvangen komt hier niet eens bij in de buurt.

  De normale investering voor deze levens veranderende informatie, die een eind maakt aan je frustratie en worsteling rondom eetgedrag en gewicht, is € 497,-

  Maar ik ga je SLECHTS € 197,- vragen (dat is een besparing van € 300)!

  Ik kan je verzekeren dat dit een prachtige deal is voor alles wat je ontvangt. EN... het wordt zelfs nog beter dan dit!

  BONUSPAKKET

  Zoals je wellicht weet, streef ik ernaar om het voor velen toegankelijk te maken om mee te kunnen doen en ‘Ja’ te zeggen tegen zichzelf en dit programma.

  Daarom heb ik iets extra's voor je en bied ik je het volgende bonuspakket aan:

  • BONUS #1: Ebook download van mijn boek "Afvallen als Spirituele Oefening - Lessen voor een Licht en Vervullend Leven. Waarde € 25,00.
  • BONUS #2: 4 korte en krachtige Licht Op Je Zelf visualisaties, die normaal gesproken alleen onderdeel zijn van het Licht Op Je Zelf programma. Waarde € 50,-.

  JA! Ik wil de € 300 besparing en meld mij graag aan voor het online Cirkel Van Vervulling Transformatie Programma!

   

  100-garantieNIET GOED GELD TERUG GARANTIE

  Ik ben ervan overtuigd dat je met dit online transformatie programma een verschil kunt gaan maken in je worsteling met eten en jezelf. Na je aankoop krijg je dan ook van mij de gelegenheid om dit programma 14 dagen te testen. Ga aan de slag met audiotrainingen, het werkboek en de transformatiekaarten. Vind je het niets of is er een andere reden? Dan krijg je de betaalde investering volledig terug tot en met 14 dagen na je aankoop. Het enige dat je hoeft te doen is mij een mail te sturen dat je wilt opzeggen zonder dat je hiervoor een reden hoeft op te geven!

  Naast mijn eigen ervaring weet ik uit de vele reacties van tevreden deelnemers dat dit transformatie programma werkt. Ik wil echter het risico dat je misschien denkt te nemen met deze aankoop uit handen nemen door zelf het risico volledig op mij te nemen. Ik hoop dat ik je daarmee een plezier doe!

  .

  Pas als jij de goede voeding vindt die past bij het soort honger dat zich voordoet, ben jij in staat jezelf op een waarachtige wijze te vervullen.

  .