AFVALLEN ALS SPIRITUELE OEFENING

- 16 WEKEN ONLINE TRANSFORMATIE PROGRAMMA -

- ONLINE TRANSFORMATIE PROGRAMMA -

afvallen-nieuw-1Bevrijd je van de worsteling met je eetgedrag, gewicht, lichaam en bovenal het hieraan gekoppelde zelfbeeld met de transformerende kracht van je bewustzijn en kom thuis in wie je werkelijk bent.

In dit programma is vooral aandacht voor:

  • hoe jij de regie in handen neemt over jezelf en je eetgedrag in plaats van het gevoel van geen controle te hebben;
  • hoe je tot een verandering komt zonder te moeten afzien, terwijl je juist plezier hebt in je veranderproces;
  • hoe jij je eetgedrag niet al bedreiging maar als liefdevolle uitnodiging kunt gaan zien;
  • hoe je beter voor jezelf zorgt en leert luisteren naar wat je echt nodig hebt;
  • hoe je innerlijk lichter kunt worden wat zich uiterlijk manifesteert door andere keuzes.

Ben je klaar om de illusie en ballast rondom je eetgedrag en gewicht die je zo lang gegijzeld hebben van je af te werpen, zodat je de relatie met eten en met jezelf voor eens en voor altijd kunt helen?

Dan ontvang je dit in het programma

  • (8) Acht korte krachtige schriftelijke modules met uitleg en bewustwordingsoefeningen waarvan je er elke twee weken 1 ontvangt
  • (4) Vier krachtige begeleide visualisatie MP3's ter ondersteuning en verdieping van je transformatieproces
  • Elke dag een kort inspiratiemailtje dat jou bemoedigt, inspireert en ondersteunt. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt namelijk dat een dagelijks mailtje of sms-je zeer effectief werkt bij het gefocust en gemotiveerd blijven om een gewenste verandering te realiseren.
  • BONUS: pdf versie van mijn boek "Afvallen als Spirituele Oefening - Lessen voor een licht en vervullend leven"

Niet Goed Geld Terug Garantie

100-garantieIk ben ervan overtuigd dat je met dit online transformatie programma een verschil kunt gaan maken in je worsteling met eten en jezelf. Na je aankoop krijg je dan ook van mij de gelegenheid om dit programma 14 dagen te testen. Ga aan de slag met de oefeningen, lees de dagelijkse mailtjes en beluister de MP3. Vind je het niets of is er een andere reden? Dan krijg je de betaalde investering volledig terug tot en met 14 dagen na je aankoop. Het enige dat je hoeft te doen is mij een mail te sturen dat je wilt opzeggen zonder dat je hiervoor een reden hoeft op te geven!

Naast mijn eigen ervaring weet ik uit de vele reacties van tevreden deelnemers dat dit transformatie programma werkt. Ik wil echter het risico dat je misschien denkt te nemen met deze aankoop uit handen nemen door zelf het risico volledig op mij te nemen. Ik hoop dat ik je daarmee een plezier doe!

Tevreden deelnemers

Ja, ik meld mij graag aan

.

Je kunt meteen starten met het programma of als je het wilt ook op een later moment activeren (na je aanmelding word je doorgeleid naar een 'bedankt pagina' met informatie hierover).