OVERGEWICHT ALS SLEUTEL TOT VERLICHTING

Hoe de worsteling met je gewicht de liefdevolle uitnodiging bevat om je ware Zelf te realiseren

ACTIE: bij een bestelling geleverd in Nederland krijg je de verzendkosten kado.

PAPERBACK NEDERLAND

Prijs á € 20,00 | 186 pg.

Actie: gratis verzending

Levertijd: ca. 2 á 3 dgn

.

=> BESTELLEN

PAPERBACK EUROPA

Prijs á € 20,00 | 186 pg.

Verzendkosten á € 7,50

Levertijd ca. 1 week

.

=> BESTELLEN

Samenvatting

Wat als je ‘te zwaar’ en ‘te dik’ zijn nu eens geen probleem is, geen fout, geen vergissing? In dit boek laat Sandra Derksen, therapeut en tevens de auteur van o.a. Afvallen als Spirituele Oefening, je zien hoe de worsteling met je gewicht de liefdevolle uitnodiging bevat naar het realiseren van je ware Zelf, oftewel verlichting. Het biedt een uniek en radicaal ander verlichtend perspectief op het gewichtsprobleem. Want afhankelijk van hoe je omgaat met je gewichtsworsteling kan dit in het spirituele zoeken naar jezelf een grote belemmering zijn, óf het kan juist een poort zijn naar Zelfrealisatie.

Overgewicht als sleutel tot verlichting is het zevende boek van Sandra Derksen. Zij laat zich hierin inspireren door de non-dualistische Advaita Vedanta, in het bijzonder het pad van Jnana Yoga: ook wel bekend als het pad van kennis en wijsheid. Dit boek bevat echter geen droge theorie, maar is een praktische gids met een speelse opzet om de kennis over wie (of wat) je werkelijk bent toe te passen in je worsteling met overgewicht.

Enkele lezersreacties:

“Een wijs en rijk boek, je kan dit ontvangen als een geschenk aan jezelf en van jezelf.” – Gert Jan Witter

“Sandra weet op een begrijpelijke, niet hoogdravende manier de filosofie van non-dualiteit toe te passen op de manier waarop jij je tot je gewicht verhoudt.” – Jeanette Harmsen

“Dit boek is zó verhelderend! Sandra kan als geen ander de illusie van overgewicht doorprikken.” – Elsbeth van Lienden